Den Sorte Spejder


De bedste aprilsnarre
1. april 2008, 22:17
Filed under: Aktuelt, Sjov | Tags: , , ,

Den 1. april – det værste mareridt – hvor alting er løgn og man ikke kan regne med noget af det man hører. Her er samlet netavisernes bedste aprilsnarre:

Ifølge Berlingske Tidende er der ingen grund til bekymringer omkring den globale opvarmning. På grund af den enorme fald af rygere på jorden, vil det ikke længere være en frygt at polerne skal smelte.

Læs mere her

B.T. skrev at Nasar Khader havde hyret Thomas Blachman som spirituel åndelig vejleder. De øvrige partimedlemmer var glade for den nye mand hos partiet – men mon Blachman kan rette op på den mildest talt dårligt periode for Ny Alliance?

Læs mere her

Ifølge Politiken blev Heidi snydt for en finaleplads i DR’s X Factor. En fejl i SMS-afstemningen gjorde at Heidis stemmetal blev optalt alt for lavt. Skal finalen gøres om?

Læs mere her

Flyvende pingiver! Pingviner kan som bekendt ikke flyve – eller kan de? Telegraph.co.uk bragte historien om en ny pinvinart der kan flyve. Der var tilmed en video af det.

Læs mere her

Det var ikke kun aviserne der kunne lave sjov – Dansk Fjernvarme bragte historien om at det nu skal være muligt at komme på nettet via en radiator – det lyder da interessant…

Læs mere her

Reklamer

Skriv en kommentar so far
Skriv en kommentarSkriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: